Onze trainers

Ilse Janssen en Anke van As
trainsters meisjes A

Ilse Janssen (20) zal komend seizoen de trainingen voor de Meisjes A groep verzorgen. Ze speelt nu in het 1e dames team van Sliedrecht Sport, maar zal helaas na 10 jaar actief te zijn geweest moeten stoppen met volleybal vanwege schouderproblemen. Ze speelde op haar 13de al in de Eredivisie en heeft ook bij Jeugd en Jong Oranje gezeten! Momenteel geeft ze jongens CMV training bij Sliedrecht Sport en heeft vanaf haar 16e altijd wel trainingen en clinics gegeven. Ilse heeft dus ondanks haar leeftijd al heel veel ervaring en hoopt volgend jaar de speelsters van het Volleybal College Drechtsteden veel te leren!

Ilse zal geassisteerd worden door Anke van As (19). Ze speelt in het 2e dames team van Sliedrecht Sport en voor haar blessure deed ze zelfs mee bij het 1e dames team! Sinds dat ze 7 jaar was is ze bezig met volleyballen en heeft dus al 12 jaar lang volleybalervaring. Ook heeft ze een jaartje bij het RTC mee gedaan en heeft ze zelfs bij Jeugd Oranje in de zaal en bij de beach gezeten! Ze heeft erg veel zin in aankomend en hoopt dat jullie iets van haar kunnen leren.

Roland Mijnans en Rowan hoogenboom
Martijn van den Berg en Timo Hazewindus
trainers Jongens A

Jongens A-trainer voor komend seizoen is Roland Mijnans (27). Hij geeft al zo’n 11 jaar technische training en teamtraining bij Spivo, VCN, Next Volley Dordrecht en de Regiotrainingen in Ridderkerk. Dit seizoen traint hij Next Volley Dordrecht Jongens A1 en Meisjes C1. Roland is gedreven in het technisch scholen van jeugdige talenten. Ook gelooft hij in het belang van persoonlijke ontwikkeling. Roland is ook als speler actief bij VCN.

De assistent van Roland zal Rowan Hoogenboom (25) zijn. Hij was afgelopen jaar al gasttrainer bij ons en zal nu zijn debuut maken als assistent-trainer.  Komend seizoen speelt hij samen met Roland in het 1e heren team van VCN als diagonaal. Hij heeft zelf ook aan talententrainingen deelgenomen. Zo is hij begonnen bij de Rayon en kwam via daar bij de Nederlandse Volleybal School en Jong Oranje terecht. Met deze ervaring wil hij de spelers heel veel leren en hij kijkt uit naar komend seizoen!

Martijn van den Berg (23) zal samen met Roland de trainingen verzorgen. Hij gaf de afgelopen zes jaar training aan de jeugd van Next Volley Dordrecht en is sinds vorig seizoen hoofdtrainer van het eerste damesteam. In het verleden heeft hij tevens techniek trainingen verzorgd voor de Regiotrainingen in Ridderkerk. Hij gaat graag aan het werk met gedreven jongens die er alles aan willen doen om zichzelf te ontwikkelen. Martijn is ook als speler actief bij Next Volley Dordrecht.

Timo Hazewindus (19) zal Martijn assisteren tijdens de trainingen. Hij speelt komend seizoen in het 1e heren team van Next Volley Dordrecht als spelverdeler. Hij heeft al 14 jaar ervaring en speelt dus al volleybal sinds dat hij 5 jaar oud is! Zelf heeft hij ook 2 jaar getraind bij de Regiotrainingen in Ridderkerk. Door de jaren heen heeft hij wel eens teams training gegeven en kijkt er naar uit om aankomend seizoen zijn debuut te maken als assistent-trainer bij het Volleybal College Drechtsteden!

Lennart Mijnans en Katja Milisav
trainers meisjes B

Samen met Katja Milisav zal Lennart Mijnans komend seizoen training geven aan de Meisjes B groep van Volleybal College Drechtsteden. Doordeweeks is Lennart actief als trainer/coach van Spivo Dames 1 uit Spijkenisse, dat uitkomt in de 2e divisie. Bij Spivo geef hij bovendien Meisjes B team training. Dordrecht is voor hem geen onbekende plek om training geven omdat hij twee jaar actief is geweest binnen de voormalige Volleybalschool van Next Volley Dordrecht en geassisteerd heeft bij de Regio Jongens A+.

Lennart heeft zeven jaar gewerkt als hoofdtrainer Meisjes C bij Regiotrainingen Ridderkerk en hij hoopt deze lijn door te trekken bij het Volleybal College Drechtsteden. In zijn training is hij veel bezig met technische vaardigheden en probeert iedere speelster op haar eigen manier te begeleiden. Het liefst werk Lennart met speelsters die dezelfde ambitie en passie voor onze prachtige sport hebben en kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen!

Mark Zuiderent en Noah de Jong
trainers jongens B

Jongens B zal komend seizoen getraind worden door Mark Zuiderent (20). Mark geeft al 5 jaar technische training bij de voormalige Volleybalschool van Next Volley Dordrecht. Tevens is hij in het seizoen 2016-2017 assistent geweest van Roland bij de Regiotrainingen Ridderkerk, waar hij zelf als speler 5 jaar actief was. Dit seizoen wordt hij de nieuwe trainer/coach van de Meisjes A1 van Next Volley Dordrecht. Mark is erg gedreven in het ontwikkelen van talent en kijkt uit naar het komende seizoen!

Mark wordt komend seizoen geassisteerd door Noah de Jong (18). Noah gaf afgelopen seizoen training aan jongens B1 van VoCon. Zelfs speelt hij bij Apollo H1 en DVO H1 en speelt in totaal al 12 jaar lang volleybal! Net als Mark is Noah ook 5 jaar actief geweest als speler bij de Regiotrainingen Ridderkerk.  Noah kijkt uit naar zijn debuut als assistent-trainer bij het Volleybal College Drechtsteden en hoopt jullie volgend jaar veel te kunnen leren!

Fleur de Groot en Laura Kerkhof
Trainsters meiden C

Fleur (20 jaar) speelt momenteel als libero bij Leython in Leiderdorp. Van haar elfde tot haar zeventiende heeft Fleur zelf bij het Rayon getraind op de positie van spelverdeler en later libero. De afgelopen 2 jaar heeft zij samen met Ivo Munter training gegeven aan de meiden B van het Rayon.

Dit seizoen zal Laura Kerkhof (19) haar debuut maken als assistent-trainer. Zij heeft 5 jaar getraind bij het rayon en speelt momenteel op de middenpositie bij Sliedrecht Sport dames 2, dat in de Eerste divisie uitkomt.

Komend seizoen hebben zij veel zin om bij het Volleybal College Drechtsteden samen met de jonge talenten hard te trainen op techniek en spelinzicht. Door de combinatie van hun kennis streven ze naar een zo compleet mogelijk trainingsprogramma om het beste in iedere volleyballer naar boven te halen.

Jasper Pellis en Bart yark
trainers jongens C

Jongens C-trainer voor komend seizoen is Jasper Pellis (22). Hij geeft al zo’n 9 jaar technische en teamtrainingen bij Next Volley Dordrecht, Fusion en de Regiotrainingen in Ridderkerk. Jasper werkt graag met gedreven volleyballers die zich zowel op mentaal als technisch gebied verder willen ontwikkelen.

Jasper zal komend seizoen worden geassisteerd door Bart Yark (24). Ook hij is al een keer gasttrainer geweest bij ons en komt nu zijn debuut maken als assistent-trainer. Komend seizoen speelt hij bij Sliedrecht Sport Heren 1 in de Eredivisie. In het verleden heeft hij al eerder een Jongens C-team bij Next Volley Dordrecht training gegeven en de afgelopen twee seizoenen heeft hij beachtraining gegeven aan de A-jeugd.  Ook heeft hij bij de Regiotrainingen in Ridderkerk, de Nederlandse Volleybalschool en Jeugd Oranje gezeten!

——————

Volg ons op Social Media