Gasttraining 15 december

Op zaterdag 15 december kwamen Rebekka de Kogel-Kadijk, Mats Bleeker en Joost van der Hoek langs om de spelers en speelsters van het Volleybal College Drechtsteden de fijnste kneepjes van het verdedigen te leren.

Onze trainer Lennart Mijnans deed de opening van de training waarin de gasttrainers zich voorstelden. Hierna gingen de trainingen van start. Elke gasttrainer begon bij een veld en wisselde om het half uur van veld.

Omdat bij deze training verdedigen centraal stond, moesten de spelers en speelsters op alle velden rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan om de ballen van de grond te vegen. Als je zo druk bezig bent met verdedigen vliegt de tijd natuurlijk voorbij en voor we het wisten was het al weer bijna tijd. Aan het einde van de training werd op bijna alle velden een vorm van King of the court gedaan, waar de gasttrainers ook gezellig aan mee deden.

Al met al was het een erg geslaagde gasttraining! Wij kijken al weer uit naar de volgende gasttraining op 2 februari, ben jij al benieuwd wie dan de gasttrainers zijn?

« 2 van 4 »
Volg ons op Social Media